Voor de Turkse Garantibank verzorgen wij al sinds 2011 lessen Nederlands. De voertaal binnen het bedrijf is Turks en Engels; de medewerkers hebben Nederlands niet nodig voor hun werk. Maar de Garantibank beschouwt het als goed werkgeverschap om hun medewerkers in de gelegenheid te stellen de taal te leren. Voor sommige medewerkers is het alleen belangrijk om wat survival Dutch te kennen; een biertje kunnen bestellen, een simpel praatje met de buren kunnen maken en de mededelingen op het station kunnen verstaan. Andere medewerkers hebben een Nederlandse partner, soms ook kinderen en willen de taal echt goed leren. En voor sommigen is het belangrijk om het inburgeringsexamen te halen vanwege een naturalisatiewens. We hebben dan ook meerdere groepen, van beginners tot ver gevorderden. 

De cursussen bestaan meestal uit 10 lessen van 1,5 uur; een les per week. De groepen bestaan uit maximaal 12 cursisten, en de lessen worden gegeven na afloop van werktijd op de Garantibank.

Wilt u weten wat wij voor úw medewerkers kunnen doen? Neem contact met ons op of vul het onderstaande formulier in, dan bellen we u zo snel mogelijk.