Info

10 weken

maandag: 18:30 - 19:30 woensdag: 18:30 - 19:30

Huiswerk
8 uren
per week

Niveau
A0 => A2-

Aantal studenten
4 - 10

€ 540 ,-
(20 uur )

online, via Zoom

Absolute beginners – semi-intensief

Deze semi-intensieve beginnerscursus is bedoeld voor mensen die nog geen of een beetje Nederlands spreken en in een hoog tempo taal willen leren. In 10 weken leert u Nederlands tot niveau A2-. Deze cursus is geschikt voor mensen die gemotiveerd en studievaardig zijn, maar niet genoeg tijd hebben om de cursus Beginners snel online te doen. U moet een middelbareschoolopleiding hebben afgerond, Engels kunnen spreken en buiten de lessen zelfstandig kunnen studeren. De studielast voor deze cursus is 10 uur per week: u kunt geen lessen missen.

Wij werken met de Delftse methode, een bekende lesmethode ontwikkeld aan de Universiteit van Delft. Het is een methode om heel snel en op een natuurlijke manier de taal te leren. U hebt 2 dagen per week een uur een online conversatieles. Door het zeer goed bestuderen van een tekst bereidt u zich voor op de conversatieles en in de conversatieles spreekt u met uw docent en uw medecursisten over het onderwerp van de tekst.

Let op: Er is een belangrijke introductieles. U kunt kiezen of u de introductieles op donderdag of vrijdag vóór aanvang van de cursus bijwoont. In het weekend vóór de eerste les heeft u al huiswerk. Na afloop van de cursus vindt er een eindtoets plaats.

In deze cursus werken we met boek Delftse methode – Nederlands voor anderstaligen. In deze cursus wordt de eerste helft van het boek bestudeerd. Na 10 weken kunt u spreken over verschillende onderwerpen en hebt u de 1000 meest frequente woorden geleerd! U beheerst het Nederlands na deze cursus op niveau A2-. Daarna kunt u doorgaan met een online cursus om tot niveau A2 te komen: Beginners – Delftse methode – Groene boek-b.

Lijkt dit je wat? Schrijf je direct in, of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake.

Selecteer startdatum en tijd

Absolute beginners – semi-intensief
Startdatum: 24-06-2024
maandag, woensdag | 18:30 - 19:30
Prijs: € 540,-
Locatie: online, via Zoom

Doe geen dingen in de les die cursisten ook thuis kunnen doen.


Annelies Braams
1