Info

10 weken

maandag: 14:00 - 15:00 donderdag: 14:00 - 15:00

Huiswerk
8 uren
per week

Niveau
A2- => A2

Aantal studenten
4 - 10

€ 540 ,-
(20 uur )

online, via Zoom

Beginners – Delftse methode – Groene boek-b

Deze semi-intensieve beginnerscursus is bedoeld voor mensen die de cursus Beginners – Delftse methode – Groene boek-a hebben gedaan en die verder willen met deze methode. In 10 weken leert u Nederlands tot niveau A2. Deze cursus is geschikt voor mensen die zeer gemotiveerd en studievaardig zijn. U moet een middelbareschoolopleiding hebben afgerond, Engels kunnen spreken en buiten de lessen zelfstandig kunnen studeren. De studielast voor deze cursus is 10 uur per week: u kunt geen lessen missen.

Wij werken met de Delftse methode, een bekende lesmethode ontwikkeld aan de Universiteit van Delft. Het is een methode om heel snel en op een natuurlijke manier de taal te leren. U hebt 2 dagen per week een uur een online conversatieles. Door het zeer goed bestuderen van een tekst bereidt u zich voor op de conversatieles en in de conversatieles spreekt u met uw docent en uw medecursisten over het onderwerp van de tekst.

Let op: in de week vóór aanvang van de cursus zal er een introductieles zijn. In het weekend vóór de eerste les heeft u al huiswerk. Na afloop van de cursus vindt er een eindtoets plaats.

In deze cursus werken we met boek Delftse methode – Nederlands voor buitenlanders. In deze cursus wordt de tweede helft van het boek bestudeerd. Na 10 weken kunt u spreken over verschillende onderwerpen en hebt u de 2000 meest frequente woorden geleerd! U beheerst het Nederlands na deze cursus op niveau A2. Daarna kunt u doorgaan met een cursus om tot niveau B1 te komen of u kunt zich voorbereiden op het inburgeringsexamen.

Lijkt dit je wat? Schrijf je direct in, of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake.

Selecteer startdatum en tijd

Beginners – Delftse methode – Groene boek-b
Startdatum: 01-04-2024
maandag, donderdag | 14:00 - 15:00
Prijs: € 540,-
Locatie: online, via Zoom

Doe geen dingen in de les die cursisten ook thuis kunnen doen.


Annelies Braams
1