Beginners online (A0-A2)

Startdatum 29-06-2020

3x per week: 9:00 - 10:00

Cursusduur: 20 weken
Einddatum: 13-11-2020
Locatie:
Online

Startniveau: A0
Streefniveau: A2
Aantal cursisten: 4 - 8
Huiswerk per week: 20 uur
Cursusprijs : € 1.900,00 (60 uur)

Je kan niet naar een school, maar je wil wel Nederlands leren? En alles via zelfstudie vind je niet leuk? Doe dan mee met onze online cursus!  Deze cursus is de ideale combinatie van zelfstudie met een prachtig computerprogramma, online groepsles met je eigen docent en extra hulp van je eigen docent.

Hoe werkt het?

Je krijgt het zelfstudiepakket LINK, A0 – A2. Dit is een volledige taalcursus. Je kan thuis teksten lezen, luisteren, woorden leren, oefeningen maken, noem maar op. Je doet dit op de computer, in je eigen tijd. Als je ook graag met een boek werkt kan dat; dan krijg je het computerprogramma en het boek.

Drie keer per week heb je een online groepsles, met je eigen docent en je eigen groep. De groep bestaat uit maximaal 9 cursisten. In de les werk je aan de spreekvaardigheid en kan de docent uitleg geven over de dingen die je niet goed begrijpt.

Je stuurt je huiswerk online naar je docent, en je docent geeft daar commentaar op. Je docent helpt je ook om goed met het programma te werken. Je docent geeft je tips welke oefeningen je moet herhalen of juist moet overslaan. En als je iets niet begrijpt vraag je je docent om hulp. Dat kan via het programma LINK, maar ook via de mail of per telefoon.Je hebt dus naast de groepslessen ongeveer een half uur privéles per week.

Als je één thema per week doet, duurt de volledige cursus A0-A2 ongeveer 16 weken. Maar je kunt ook sneller of langzamer werken. Je schrijft je telkens in voor een periode van 4 weken. De cursusprijs voor 4 weken is € 380,-.

Naast de cursusprijs betaal je ook voor het lesmateriaal. Toegang tot het computerprogramma kost € 40,-, dit is een half jaar geldig. 

Let op: Voor deze cursus heb je een laptop / chromebook / computer nodig en een internetverbinding.

Nu inschrijven

Inschrijven voor Beginners online (A0-A2)

Startdatum 29-06-2020