Info

10 weken

woensdag: 10:30 - 11:30 vrijdag: 10:30 - 11:30

Huiswerk
8 uren
per week

Niveau
A2- => A2

Aantal studenten
4 - 10

€ 540 ,-
(20 uur )

online, via Zoom

Beginners plus – Groene boek-b – 2 x per week – online

Deze semi-intensieve beginnerscursus is bedoeld voor mensen die de cursus Beginners – Delftse methode – Groene boek-a hebben gedaan en die verder willen met deze methode. In 10 weken leer je Nederlands tot niveau A2. Deze cursus is geschikt voor mensen die zeer gemotiveerd en studievaardig zijn. Je moet een middelbareschoolopleiding hebben afgerond, Engels kunnen spreken en buiten de lessen zelfstandig kunnen studeren. De studielast voor deze cursus is 10 uur per week: je kan geen lessen missen.

Wij werken met de Delftse methode, een bekende lesmethode ontwikkeld aan de Universiteit van Delft. Het is een methode om heel snel en op een natuurlijke manier de taal te leren. Je hebt 2 dagen per week een uur een online conversatieles. Door het zeer goed bestuderen van een tekst bereid je je voor op de conversatieles en in de conversatieles spreek je met je docent en je medecursisten over het onderwerp van de tekst.

Let op: Er is een belangrijke introductieles. Je kan kiezen of je de introductieles op donderdag of vrijdag vóór aanvang van de cursus bijwoont. In het weekend vóór de eerste les heb je al huiswerk. Na afloop van de cursus vindt er een eindtoets plaats.

In deze cursus werken we met boek Delftse methode – Nederlands voor anderstaligen. In deze cursus wordt de tweede helft van het boek bestudeerd. Na 10 weken kan je spreken over verschillende onderwerpen en heb je de 2000 meest frequente woorden geleerd! Je beheerst het Nederlands na deze cursus op niveau A2. Daarna kan je doorgaan met een cursus om tot niveau B1 te komen of je kan je voorbereiden op het inburgeringsexamen.

Lijkt dit je wat? Schrijf je direct in, of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake.

Selecteer startdatum en tijd

Beginners plus – Groene boek-b – 2 x per week – online
Startdatum: 08-05-2024
woensdag, vrijdag | 10:30 - 11:30
Prijs: € 540,-
Locatie: online, via Zoom

Doe geen dingen in de les die cursisten ook thuis kunnen doen.


Annelies Braams
1