Info

10 weeks

maandag: 14:00 - 15:00 donderdag: 14:00 - 15:00

Huiswerk
8 uren
per week

Niveau
A2- => A2

Aantal studenten
4 - 10

€ 510 ,-
(20 uur )

Online

Beginners semi-intensive online – Delftse methode – 2

Deze semi-intensieve beginnerscursus is bedoeld voor mensen die cursus Beginners-Delftse methode online-deel-1 hebben gedaan en die verder met deze methode de taal willen leren. In 10 weken leert u Nederlands tot niveau A2. Deze cursus is geschikt voor mensen die zeer gemotiveerd en studievaardig zijn. U moet een middelbare schoolopleiding hebben afgerond, Engels kunnen spreken en buiten de lessen zelfstandig kunnen studeren. De studielast voor deze cursus is 10 uur per week: u kunt geen lessen missen.

Wij werken met de Delftse methode, een bekende lesmethode ontwikkeld aan de Universiteit van Delft. Het is een methode om heel snel en op een natuurlijke manier de taal te leren.

Let op: De vrijdag vóór aanvang van de cursus zal er een introductieles zijn. In het weekend vóór de eerste les heeft u al huiswerk. Na afloop van de cursus vindt er een eindtoets plaats.

U hebt elke dag een uur een online conversatieles. Door het zeer goed bestuderen van een tekst bereidt u zich voor op de conversatieles en in de conversatieles spreekt u met uw docent en uw medecursisten over het onderwerp van de tekst.

Na 10 weken kunt u spreken over verschillende onderwerpen en hebt u de 2000 meest frequente woorden geleerd! U beheerst het Nederlands na deze cursus op niveau A2. Daarna kunt u doorgaan met een online cursus om tot niveau B1 te komen: Halfgevorderden snel – Delftse Methode of u kunt zich voorbereiden op het inburgeringsexamen.

Selecteer startdatum en tijd

Registratie voor deze datum en cursus is gesloten

Doe geen dingen in de les die cursisten ook thuis kunnen doen.


Annelies Braams
1