Info

16 weeks

donderdag: 18:30-21:00

Huiswerk
10 uren
per week

Niveau
B1 => B2

Aantal studenten
4 - 10

€ 765 ,-
(40 uur )

Online

Gevorderden – Delftse methode – Derde ronde

Wil je in 16 weken Nederlands leren van niveau B1 tot niveau B2? Deze cursus is geschikt voor snel lerende, gevorderde cursisten die de Nederlandse taal willen leren beheersen op academisch niveau. Cursisten leren lezen, luisteren, spreken en schrijven over hedendaagse, complexe onderwerpen zoals economie, filosofie en klimaatverandering. We volgen in deze cursus de Delftse methode, een bijzondere en effectieve methode om snel een nieuwe taal te leren, ontwikkeld aan de TU Delft.

Let op: in de week vóór aanvang van de inhoudelijke lessen zal er een introductieles zijn. De introductieles is op de startdatum van de cursus en duurt een uur. In het weekend na de introductieles heeft u al huiswerk. De volgende 16 lessen duren 2,5 uur. In de laatste les (les 17) wordt een eindtoets afgenomen.

Deze cursus is geschikt voor je, als je al Nederlands spreekt op B1-niveau en verder wil naar B2. Heb jij tijd en zin om hard te studeren, veel te oefenen en snel vooruit te gaan? Dan is dit de juiste cursus voor jou.

Lijkt dit je wat? Schrijf je direct in, of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake. 

Selecteer startdatum en tijd

Registratie voor deze datum en cursus is gesloten

Doe geen dingen in de les die cursisten ook thuis kunnen doen.


Annelies Braams
1