Info

7 weken

maandag: 19:00 - 20:30 woensdag: 19:00 - 20:30

Huiswerk
3.5 uren
per week

Niveau
A2+ => B1-

Aantal studenten
4 - 10

€ 490 ,-
(21 uur )

3e Oosterparkstraat 271, 1092 EA Amsterdam

Halfgevorderden – Delftse methode – Tweede ronde-a

Wil je je Nederlands gaan verbeteren, maar heb je het te druk om een intensieve cursus te volgen? Deze cursus past dan goed bij jou! Met maar twee lessen per week van 1,5 uur, leer je nog beter Nederlands spreken en begrijpen. We volgen in deze cursus de Delftse methode. Een bijzondere en effectieve methode om snel een nieuwe taal te leren, ontwikkeld aan de Technische Universiteit Delft.

Deze cursus is geschikt voor je als je al Nederlands spreekt op A2-niveau en verder wilt naar niveau B1-. Je hebt veertien weken de tijd om Nederlands te leren, in een kleine groep en met een enthousiaste, gekwalificeerde docent. U hebt 1 dag per week een anderhalf uur conversatieles. Door het zeer goed bestuderen van een tekst bereid je je voor op de conversatieles en in de conversatieles spreek je met je docent en je medecursisten over het onderwerp van de tekst.

Let op: in de week vóór aanvang van de cursus zal er een introductieles zijn. In het weekend vóór de eerste les heeft u al huiswerk. Na afloop van de cursus vindt er een eindtoets plaats.

In deze cursus werken we met de Delftse methode – Tweede ronde. Dat is deel A van een driedelig programma. In deze cursus worden de eerste 14 hoofdstukken van het boek bestudeerd.  Daarna kun je doorgaan met een cursus om tot niveau B1 te komen: Halfgevorderden – Delftse methode – Tweede ronde-b of Halfgevorderden – Delftse methode – Tweede ronde-c.

Lijkt dit je wat? Schrijf je direct in, of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake.

Selecteer startdatum en tijd

Halfgevorderden – Delftse methode – Tweede ronde-a
Startdatum: 26-02-2024
maandag, woensdag | 19:00 - 20:30
Prijs: € 490,-
Locatie: 3e Oosterparkstraat 271, 1092 EA Amsterdam

Doe geen dingen in de les die cursisten ook thuis kunnen doen.


Annelies Braams
1