Info

5 weken

maandag: 10:30 - 11:30 dinsdag: 10:30 - 11:30 donderdag: 10:30 - 11:30 vrijdag: 10:30 - 11:30

Huiswerk
16 uren
per week

Niveau
A2 => B1-

Aantal studenten
4 - 10

€ 540 ,-
(20 uur )

online, via Zoom

Halfgevorderden – Delftse methode – Tweede ronde-a

Wil je in maar vijf weken Nederlands leren van A2-niveau tot niveau B1-? In onze unieke snelle cursus voor halfgevorderden leer je nog beter Nederlands spreken en begrijpen. We volgen in deze cursus de Delftse methode. Een bijzondere en effectieve methode om snel een nieuwe taal te leren, ontwikkeld aan de Technische Universiteit Delft.

Deze cursus is geschikt voor je als je al Nederlands spreekt op A2-niveau en verder wilt naar niveau B1-. Je hebt vijf weken de tijd om Nederlands te leren, in een kleine groep en met een enthousiaste, gekwalificeerde docent. U hebt 4 dagen per week een uur online conversatieles. Door het zeer goed bestuderen van een tekst bereidt u zich voor op de conversatieles en in de conversatieles spreekt u met uw docent en uw medecursisten over het onderwerp van de tekst.

Let op: Er is een belangrijke introductieles. U kunt kiezen of u de introductieles op donderdag of vrijdag vóór aanvang van de cursus bijwoont. In het weekend vóór de eerste les heeft u al huiswerk. Na afloop van de cursus vindt er een eindtoets plaats.

In deze cursus werken we met de Delftse methode – Tweede ronde. In deze cursus wordt de eerste helft van het boek bestudeerd. Daarna kunt u doorgaan met een online cursus om tot niveau B1 te komen: Halfgevorderden – Delftse methode – Tweede ronde-b.

Lijkt dit je wat? Schrijf je direct in, of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake.

Selecteer startdatum en tijd

Halfgevorderden – Delftse methode – Tweede ronde-a
Startdatum: 29-04-2024
maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag | 10:30 - 11:30
Prijs: € 540,-
Locatie: online, via Zoom

Doe geen dingen in de les die cursisten ook thuis kunnen doen.


Annelies Braams
1