Info

16 weeks

dinsdag: 19:30 - 20:30 woensdag: 19:30 - 20:30 vrijdag: 19:30 - 20:30

Huiswerk
20 uren
per week

Niveau
A2 => B1

Aantal studenten
4 - 10

€ 1.520 ,-
(48 uur )

Online

Halfgevorderden standaard online – LINK

Wil je vanuit huis je Nederlands verbeteren met een groepsles en een docent? Doe dan mee met onze online cursus. Deze cursus is de ideale combinatie van zelfstudie met een prachtig computerprogramma, online groepsles en persoonlijke aandacht van je eigen docent.

Je werkt met het zelfstudiepakket LINK, A2 – B1. Dit is een volledige taalcursus. Je kan thuis teksten lezen, luisteren, woorden leren, oefeningen maken, noem maar op. Je doet dit op de computer, in je eigen tijd. 

Drie keer per week heb je een online groepsles. De groep bestaat uit maximaal 9 cursisten. In de les werk je aan de spreekvaardigheid en kan de docent uitleg geven over de dingen die je niet goed begrijpt.

Je stuurt je huiswerk online naar je docent, en je docent geeft daar commentaar op. Je docent helpt je ook om goed met het programma te werken. Je docent geeft je tips welke oefeningen je moet herhalen of juist moet overslaan. En als je iets niet begrijpt vraag je je docent om hulp. Dat kan via het programma LINK, maar ook via de mail of per telefoon. Je hebt naast de groepslessen ongeveer een half uur privéles per week.

Let op: Voor deze cursus heb je een laptop / chromebook / computer nodig en een internetverbinding. In deze cursus werken we met de methode LINK.

Selecteer startdatum en tijd

Halfgevorderden standaard online – LINK
Startdatum: 30-06-2020
dinsdag, woensdag, vrijdag | 19:30 - 20:30
Prijs: € 1.520,-
Locatie: Online

Doe geen dingen in de les die cursisten ook thuis kunnen doen.


Annelies Braams
1