Info

10 weken

n.t.b.: 20:00-21:00

Huiswerk
8 uren
per week

Niveau
B1- => B1

Aantal studenten
4 - 10

€ 540 ,-
(20 uur )

online, via Zoom

Halfgevorderden – Tweede ronde-b – 2 x per week – online

Wil je in tien weken Nederlands leren van niveau B1- tot niveau B1? In onze unieke cursus voor halfgevorderden leer je nog beter Nederlands spreken en begrijpen. We volgen in deze cursus de Delftse methode. Een bijzondere en effectieve methode om snel een nieuwe taal te leren, ontwikkeld aan de Technische Universiteit Delft.

Deze cursus is geschikt voor je als je al Nederlands spreekt op niveau B1- en verder wilt naar niveau B1. Je hebt tien weken de tijd om Nederlands te leren, in een kleine groep en met een enthousiaste, gekwalificeerde docent. U hebt 2 dagen per week een uur een online conversatieles. Door het zeer goed bestuderen van een tekst bereidt u zich voor op de conversatieles en in de conversatieles spreekt u met uw docent en uw medecursisten over het onderwerp van de tekst.

Let op: in de week vóór aanvang van de cursus zal er een introductieles zijn. In het weekend vóór de eerste les heeft u al huiswerk. Na afloop van de cursus vindt er een eindtoets plaats.

Deze cursus is het vervolg van Halfgevorderden – Delftse methode – Tweede ronde-a. In deze cursus werken we met de Delftse methode – Tweede ronde en wordt de tweede helft van het boek bestudeerd. Daarna kunt u doorgaan met een cursus voor gevorderden om tot niveau B2 te komen.

Lijkt dit je wat? Schrijf je direct in, of maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvende intake.

Selecteer startdatum en tijd

Halfgevorderden – Tweede ronde-b – 2 x per week – online
Startdatum: 07-10-2024
n.t.b. | 20:00-21:00
Prijs: € 540,-
Locatie: online, via Zoom

Doe geen dingen in de les die cursisten ook thuis kunnen doen.


Annelies Braams
1