Belle Teunissen


Ik help graag mensen om op een leuke manier snel en goed Nederlands te leren en zich thuis te voelen in Nederland. Sinds 2007 werk ik als docente NT2 en ik heb honderden mensen uit Amsterdam lesgegeven, van absolute beginners (A0) tot en met gevorderden (B2). Oud-cursisten omschrijven mij als energiek, creatief, betrokken en goed in het simpel uitleggen van moeilijke dingen. Ik houd van actie, inspireren met verhalen, poëzie, muziek en theater en van praktische tips en tools.

Naast Nederlands docente ben ik ook loopbaancoach voor young professionals en illustrator van geboortekaartjes. In mijn vrije tijd doe ik qi gong en werk ik aan mijn eerste eigen prentenboek. Andere dingen die ik graag doe zijn zingen, tuinieren, vechtsporten en reizen.

Ik studeerde cum laude af in Spaans en Interculturele Communicatie aan de Universiteit Utrecht en de Universidad de Sevilla in Spanje. Mijn NT2 diploma haalde ik bij de Hogeschool van Amsterdam. Ik woon samen met mijn man Dirk en onze kindjes Kira (2) en Kian (0) in Amsterdam-Noord.