Joëtta Zoetelief


Mijn naam is Joëtta Zoetelief en ik kom uit Amsterdam, Nederland.

Ik ben enthousiast over mijn werk als NT2-docent omdat het mij voldoening geeft om mijn cursisten te begeleiden bij het bereiken van hun doelen. Daarnaast ben ik gefascineerd door talen en vind ik het leuk om mijn cursisten te helpen om de taal beter te begrijpen. Bovendien geloof ik dat intercultureel (taal)onderwijs kan bijdragen aan een rechtvaardigere wereld, onder andere door het verminderen van vooroordelen en discriminatie.

Ik vind het belangrijk dat al mijn cursisten zich welkom voelen en er een ontspannen sfeer is in mijn lessen zodat zij kunnen oefenen met de taal. Ik streef ernaar om leerzame, afwisselende, leuke en interactieve lessen te geven.

Ik heb een bachelordiploma Psychologie en een masterdiploma Internationale Ontwikkelingsstudies. In mijn masterscriptie heb ik onderzoek gedaan naar intercultureel onderwijs. Na het afronden van een docentenopleiding ben ik taallessen gaan geven. Ik heb in Amsterdam (Nederland), Melbourne (Australië) en La Paz (Bolivia) gewoond en spreek naast Nederlands ook Engels en Spaans.

Ik ben naast docent ook singer-songwriter en mijn hobby’s zijn yoga, lezen en reizen.

Ik wens je veel succes met het leren van de Nederlandse taal en ik hoop dat we elkaar snel ontmoeten.