Een beginnerscursus is geschikt voor iedereen die nog geen of een klein beetje Nederlands spreekt. In een beginnerscursus werk je toe naar A2-niveau, het niveau van het inburgeringsexamen.

 

De Delftse methode

De methode die we gebruiken voor onze Nederlandse beginnerscursussen is de zogenaamde ‘Delfste methode’. Dit is een unieke en eenvoudige methode om Nederlands te leren op niveau A2, ontwikkeld door de Technische Universiteit Delft. Deze methode legt de nadruk op alle vier de taalvaardigheden (spreken, schrijven, lezen en luisteren) en je leert 2.000 nieuwe woorden. Als een van de weinige taalscholen in Nederland hebben we getrainde docenten om met deze methode te werken.

 

Vind een cursus die bij je past

Omdat onze studenten verschillende schema’s en wensen hebben, bieden we Nederlandse beginnerscursussen aan op verschillende tijdstippen van de dag. Aan jou de keuze wat het beste bij je past. Wat betreft het tempo van de beginnerscursus hebben we twee opties: we bieden een semi-intensieve cursus en een intensieve cursus aan.

Semi-intensieve Nederlandse cursus voor beginners

Frequentie: 2 keer per week, 1 uur per les
Duur: 10 weken
Huiswerk: 8 uur per week
Cursusopties: ochtenden, late namiddagen, avonden

Intensieve Nederlandse cursus voor beginners

Frequentie: 4 keer per week, 1 uur per les
Duur: 5 weken
Huiswerk: 16 uur per week
Cursusopties: ochtenden, namiddagen, late namiddagen

 

Welk van deze Nederlandse beginnerscursussen past het best bij mij?

Gemotiveerd en veel tijd? Kies voor onze crash course

Ben je een ervaren taalleerder en wil je snel een taal leren? Dan is onze crashcursus geschikt voor jou. Deze cursus is zeer veeleisend en we vragen om je tijd en volledige toewijding. De studiebelasting (inclusief lessen) is 20 uur per week. Omdat de cursus alleen overdag plaatsvindt, is deze Nederlandse beginnerscursus niet geschikt als je een fulltime baan hebt.

Een (fulltime) baan of andere verplichtingen? Kies voor onze semi-intensieve cursus

Als je het graag wat rustiger aan wilt doen, dan is onze semi-intensieve cursus de beste keuze voor jou. De cursus is veeleisend en we van je verwachten dat je genoeg tijd besteedt aan je huiswerk, maar je hebt wat meer tijd om de stof in je op te nemen. De studiebelasting (inclusief lessen) is 10 uur per week, waardoor het goed te combineren is met een fulltime of parttime baan. Als je op zoek bent naar een snelle manier om Nederlands te leren zonder direct mee te doen aan een intensief (dag)programma, dan is deze cursus geschikt voor jou.

 

Welk niveau heb ik na een beginnerscursus Nederlands?

Benieuwd wat kunt je na een beginnerscursus? Lees dat hier.

 

"Ik kan met de docenten een hele goede relatie hebben."

Mahsa Mashayeghi

"The teachers at Nedles are authentically driven to help you practice and get it right by being supportive and encouraging."

Bridget Erdmann

"I can tell you guys love your job and I feel the energy. I was looking forward to the lessons but also to see you guys."

Andrew Arcilla about his teachers

"Als ik nu een film kijk met Nederlandse ondertiteling, begrijp ik de woorden!"

Ezgi Yıldız Tekir

"When I just got here and sat on the tram, I couldn’t understand the people around me at all. That made me feel very alone. But now I do understand! Thanks to Nedles, I really feel part of the Dutch culture and that makes me very happy."

Suzy Andrews
Great Brittain

CURSUSAANBOD BEGINNERS

We hebben verschillende soorten cursussen op elk moment van de dag.