Als je al Nederlands spreekt op ongeveer A2-niveau, kun je bij NedLes beginnen aan een cursus voor halfgevorderden. In een halfgevorderdencursus werk je toe naar B1-niveau. Dat is het niveau van het Staatsexamen NT2-1. 

Bij NedLes hebben we verschillende cursussen voor halfgevorderden. Welke cursus het beste bij je past, hangt af van je wensen en van je tijd. 

Al onze cursussen zijn snel en intensief, dus onze standaard halfgevorderdencursus Halfgevorderden standaardIn Zicht ook. We verwachten dat je drie keer per week naar de lessen komt, je huiswerk maakt en probeert om ook buiten de klas veel te oefenen. Je leert in deze cursus in twaalf weken Nederlands tot B1-niveau.

Heb je tijd om fulltime Nederlands te leren? Dan is onze cursus Halfgevorderden voltijd misschien iets voor je. Op een unieke, effectieve manier leer je dan in slechts zes weken Nederlands tot B1-niveau. Deze cursus kun je niet combineren met een baan of met een studie. Je moet zes weken lang minstens 40 uur per week kunnen oefenen en studeren. 

Wil je vanuit huis en op een flexibele manier Nederlands leren? Dan kun je kiezen voor onze online cursus Halfgevorderden online (A2 – B1). Je leert in je eigen tempo Nederlands, door de ideale combinatie van zelfstudie, online groepsles en persoonlijke hulp van je docent. 

Heb je al eens een halfgevorderdencursus gedaan, maar is je kennis weggezakt of wil je extra oefenen? En wil je uiteindelijk Staatsexamen NT2-2 halen? Dan kun je onze cursus Halfgevorderden plus volgen. In twaalf weken herhaal je dan alle stof van een halfgevorderdencursus en breid je je kennis van grammatica en vocabulaire uit.    

Twijfel je nog? Neem contact met ons op voor een gratis en vrijblijvende intake.