Cursussen voor vergevorderden bij NedLes

Als je al Nederlands spreekt op ongeveer B2-niveau, kun je bij NedLes een cursus voor vergevorderden volgen. In een vergevorderdencursus werk je toe naar C1-niveau. Dat is het hoogst haalbare niveau, vergelijkbaar met de taalbeheersing van een academisch opgeleide Nederlander.

Nederlands naar perfectie

Wij werken met het boek Nederlands naar perfectie. In de cursus Vergevorderden deel 1 doen we hoofdstuk 1 tot en met 4, in de cursus vergevorderden deel 2 hoofdstuk 5 tot en met 8. Maar het niveau is hetzelfde; het maakt niet uit welk deel je eerst doet.

NB: Ben je vergevorderd en heb je een medische achtergrond? Dan is de cursus voorbereiding op de AKV toets ook interessant voor je.

Hier vind je alle cursussen voor vergevorderden.

"Het niveau was uitstekend en ik kon mijn Nederlands sterk verbeteren. Ik vond het leuk dat we elke les een ander thema hadden, en dat er altijd voorbeelden werden gebruikt om de grammatica uit te leggen, en niet alleen theorie."

Claudia Behnke
Employee at SurfSara

"I think Esther was a great teacher. She was able to teach Dutch in a very context-relevant way allowing me to understand and remember more easily. She also delivered the material in creative and playful ways that helped me contextualize and learn even better."

Loïc Chaubet
Application Scientist at Lumicks

"Mijn doel was dat ik niet meer dan 30 minuten zou verbruiken om een e-mailtje te schrijven of te antwoorden. Nu kost me dat minder dan 10 minuten! Maak ik nog steeds fouten? Natuurlijk, maar het is ook belangrijk dat ik nu meer zelfverzekerd ben. Hartstikke bedankt!"

Merve Erdogan