Schoolkrant – extra Corona editie-2

Omdat we elkaar nu alleen online kunnen zien willen we wat vaker een kleine schoolkrant maken. Hier is alweer de tweede aflevering! NedLes-schoolkrant-Corona-editie-2

Lees meer

Schoolkrant – extra Corona editie-1

Omdat we elkaar nu alleen online kunnen zien willen we wat vaker een kleine schoolkrant maken. Hier is de eerste! Schoolkrant, extra corona editie-1  .

Lees meer

Schoolkrant editie 2 – Hondenweer

De nieuwe Nedles is er weer! Het thema van dit nummer is ´hondenweer´. In de herfst en in de winter is het soms heel slecht.

Lees meer

Schoolkrant editie 1 – zo trots als een pauw

NedLes is al meer dan tien jaar een leuke en goede school om Nederlands te leren, maar er miste iets: een schoolkrant. Daarom is er.

Lees meer

NedLes Got Talent

Kun je zingen? Muziek maken? Een gedicht voorlezen? Een goocheltruc? Dansen? Iets anders? We willen dit graag zien! Doe mee met ons ‘open podium’ op.

Lees meer

Feest 10 jaar NedLes

Hoera, NedLes bestaat 10 jaar en dat vieren we. Als je nog op het feest wil komen ben je welkom voor het concert en de.

Lees meer

ONA-examen

Uit ergernis over het ONA examen heb ik het ITTA – de ontwikkelaars van ONA – een brief geschreven met de dringende oproep op korte.

Lees meer

Waarom lijn 8 niet meer rijdt

Klik hier voor de video

Lees meer

Excursie naar Waterland – 19 juni

Dinsdag 19 juni organiseerde NedLes een uitje. Alle cursisten waren welkom, met partners en kinderen. We gingen naar Waterland, een prachtig waterrijk Hollands gebied iets.

Lees meer

Waarom lijn 8 niet meer rijdt – 1 mei

Al vijftien jaar treedt Karel Baracs op met zijn indrukwekkende verhaal “Waarom Lijn 8 niet meer rijdt” over Amsterdam tijdens de Tweede Wereldoorlog. 1 mei.

Lees meer