Meld je aan voor privélessen via onderstaand formulier, of neem contact met ons op via info@nedles.nl.

"Ik was heel tevreden, omdat ik een hele goede docent had. Ik kreeg lessen van Annelies. Toen ik mijn schrijfvaardigheid wilde verbeteren was zij de eerste naam die ik bedacht."

Merve Erdogan

"We had private lessons to save more time during the coronavirus pandemic in order to achieve our goals. We found it very helpful and we like the learning materials. The teacher is nice and we can learn a lot with her. It was worth the money, because it's professional teaching."

Rehim Shuraihn and Maan Mustafa from Syria

Twee jaar geleden heb ik bij NedLes Nederlands geleerd. Ik had een heel goede ervaring met deze school en de docenten. Daar heb ik lieve Renske, een van de docenten, leren kennen en zij heeft mij veel geholpen met mijn taken die niet bij de cursus hoorde. Bij NedLes kan je Nederlands met een efficiënte methode leren.

Niloofar Zare

"Privélessen zijn niet goedkoop, maar als jij zeker weet dat jij in Nederland een leven en een carrière wilt opbouwen, dan is het elke cent waard."

Merve Erdogan