Joëtta Zoetelief

Joëtta Zoetelief is een van de enthousiaste docenten van NedLes. Ze komt uit Amsterdam en heeft een bachelor Psychologie en een Master Internationale ontwikkelingsstudies behaald. In haar masterscriptie heeft ze onderzoek gedaan naar intercultureel onderwijs. Na het afronden van de docentenopleiding is ze zelf als taaldocent aan de slag gegaan. Haar lessen zijn leerzaam, afwisselend en interactief, en ze zorgt ervoor dat haar cursisten zich welkom voelen in de les en dat er een ontspannen sfeer is.

Haar werk als NT2-docent geeft Joëtta veel voldoening. Ze vindt het bijzonder om haar cursisten te begeleiden bij het bereiken van hun doelen en vindt het leuk om hen te helpen de taal beter te begrijpen. Daarnaast is ze gefascineerd door talen in het algemeen, en is ze ervan overtuigd dat intercultureel (taal)onderwijs kan bijdragen aan een rechtvaardigere wereld, onder andere door het verminderen van vooroordelen en discriminatie. 

Joëtta heeft in Amsterdam, Melbourne en in La Paz gewoond en spreekt naast Nederlands ook Engels en Spaans. Ze is ook singer-songwriter en haar hobby’s zijn yoga, lezen en reizen.