Nathalie Ruhmann

Nathalie is een echte avonturier; toen ze 17 was is ze naar Amerika gegaan om 2 jaar Engels te leren en daarna heeft ze enkele jaren in Spanje en Mexico gewoond om Spaans en de geschiedenis van Mexico te studeren. Vervolgens is ze een tijd reisleidster geweest in Mexico en Guatemala. Ook heeft ze vier jaar in West Australië gewoond, dat vond ze echt prachtig maar het is te ver weg van de familie.

Ze houdt van talen leren en communiceren met de lokale bevolking in hun eigen taal.

Ze is vijftien jaar geleden gestart met het geven van Spaanse les, waarna ze ook jarenlang Engelse les als vreemde taal heeft gegeven. Nu geeft ze, al tien jaar, voornamelijk Nederlandse les aan buitenlanders.

Ze vindt het enorm leuk om nu al deze mensen in Nederland te kunnen ontmoeten en te leren over verschillende talen en culturen.

Ze is energiek in haar lessen en stimuleert de studenten om veel te praten, vaak met quizzen, spelletjes en liedjes. Ze vindt het lesgeven nog steeds ontzettend leuk.

In haar vrije tijd houdt ze van reizen, wandelen en fietsen en sinds kort ook roeien, maar dat vindt ze nog erg moeilijk.