Nathalie Weisz

Nathalie is docent en administratief medewerker bij NedLes. Ze zorgt voor de planning van nieuwe cursussen en geeft met veel plezier en passie les met de Delftse Methode. Haar liefde voor taal deelt ze graag met anderen en ze creëert een motiverende en gezellige leeromgeving in de les.
Toen Nathalie voor 1,5 jaar in Chili woonde ervaarde ze hoe het is om mee te draaien in een samenleving zonder de taal goed te spreken. Na veel studeren sprak ze uiteindelijk goed Spaans en dit opende veel deuren. Deze ervaring motiveerde haar om na aankomst terug in Nederland een opleiding tot NT2-docent te volgen, om zo nieuwkomers in Nederland te helpen met de Nederlandse taal. Zo is Nathalie na haar bachelor ‘Culturele Antropologie’ begonnen aan de master ‘Nederlands als Tweede taal en Meertaligheid’ aan de Universiteit van Amsterdam.
In haar vrije tijd leert Nathalie zelf ook graag vreemde talen, waaronder Arabisch en Portugees. Ook houdt ze veel van yoga, muziek en reizen. De mooiste reis die ze heeft gemaakt was naar de Iguazú watervallen in Argentinië en Brazilië.