Beste cursist,

Ga je mee met NedLes naar de tentoonstelling van World Press Photo?

Elk jaar is er een expositie van World Press Photo in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. We mogen gratis komen kijken met de cursisten van NedLes. Wat leuk! De foto’s in de tentoonstelling zijn gemaakt door journalisten en gaan over actuele onderwerpen van het afgelopen jaar.

Hoe gaat een bezoek?

Je kunt je inschrijven voor 5 verschillende momenten. Een gids vertelt je over het gebouw, de tentoonstelling en de foto’s. Het duurt ongeveer een uur. Daarna kun je langer blijven om nog een keer naar de foto’s te kijken.

Hoe kom ik daar?

De Nieuwe Kerk is op de Dam in Amsterdam. Je kunt er zelf naartoe reizen met de fiets of met het openbaar vervoer. Plan je reis met google maps of met https://www.9292.nl/

Wanneer? Er zijn 5 momenten om een rondleiding te doen:

di 11 juni 12.30 u

do 13 juni 11.00 u

wo 12 juni 16.00 u

za 22 juni 11.00 u

zo 30 juni 12.00 u

Hoe schrijf je je in?

Vul het formulier hieronder in om je in te schrijven.

Q&A

Wat kost het? → Niets.

Is mijn Nederlands goed genoeg? → Als je deze tekst begrijpt ben je welkom. De gids weet dat je Nederlands leert, dus die zal makkelijke taal gebruiken. Begrijp je het niet? Zeg het! Stel vragen! De gids kan ook een beetje Engels spreken als dat nodig is.

Hoeveel keer kan ik gaan? → 1 bezoek per persoon

Mag ik iemand meenemen? → Nee, helaas niet: alleen cursisten van NedLes kunnen mee.

Is het in plaats van een les? → Nee, je moet alle lessen van je cursus volgen. Kies dus een moment waarop je GEEN LES hebt.

Is mijn docent ook welkom? → Ja, zeker! Je docent kan dezelfde link gebruiken om zich in te schrijven.

Ik ga mee naar World Press Photo