Heb je een drukke baan, speciale wensen en/of behoefte aan individuele aandacht en flexibiliteit? Wij denken graag met je mee. Wij kunnen een op maat gemaakt programma met privélessen voor je opstellen en daar de meest geschikte docent(en) voor vinden. De lessen kunnen plaatsvinden bij jou thuis, op je werk, in onze school, op een andere locatie of online. De lessen kunnen tot 24 uur van tevoren worden afgezegd of verplaatst, dus je schema blijft flexibel.

In de afgelopen jaren hebben we al veel tevreden privécursisten kunnen helpen. Een echtpaar dat een paar extra uurtjes wilde trainen voor het Inburgeringsexamen, bijvoorbeeld. Een vrouw die al tientallen jaren in Nederland woont en haar academische schrijfvaardigheid wilde verbeteren. Een man met wisselende diensten die wel graag wekelijks Nederlandse les wilde. Het kan allemaal.

Een privéles op onze locatie of online kost € 90,- per uur.

Lijkt dit je wat? Neem direct contact met ons op om je wensen te bespreken of vul het onderstaande formulier in, dan bellen we je zo snel mogelijk.

NB: door een tekort aan docenten is het op dit moment erg moeilijk om een docent voor privéles te vinden.

"Ik was heel tevreden, omdat ik een hele goede docent had. Ik kreeg lessen van Annelies. Toen ik mijn schrijfvaardigheid wilde verbeteren was zij de eerste naam die ik bedacht."

Merve Erdogan

"We had private lessons to save more time during the coronavirus pandemic in order to achieve our goals. We found it very helpful and we like the learning materials. The teacher is nice and we can learn a lot with her. It was worth the money, because it's professional teaching."

Rehim Shuraihn and Maan Mustafa from Syria

Twee jaar geleden heb ik bij NedLes Nederlands geleerd. Ik had een heel goede ervaring met deze school en de docenten. Daar heb ik lieve Renske, een van de docenten, leren kennen en zij heeft mij veel geholpen met mijn taken die niet bij de cursus hoorde. Bij NedLes kan je Nederlands met een efficiënte methode leren.

Niloofar Zare

"Privélessen zijn niet goedkoop, maar als jij zeker weet dat jij in Nederland een leven en een carrière wilt opbouwen, dan is het elke cent waard."

Merve Erdogan